header-photo

Accommodatie

Paardencentrum Carolina gelegen aan de rand van het natuurgebied de Lochemse berg gelegen tussen Barchem en Lochem beschikt over twee ruime binnenrijhallen. Tussen de rijhallen is ligt de gezellige manegekantine waarop u kunt kijken naar beide manegehallen en kunt genieten van de paardensport en andere activiteiten. 


De accommodatie heeft diverse ruime en stallen voor zowel les- als pension en trainings paarden. De stallen zijn direct gelegen aan de binnenrijhallen. De rijhallen zijn 25 bij 50 en 20 bij 40. bekijk onze mogelijkheden voor het stallen voor uw paard hier.

Aan de voorzijde van de accommodatie ligt een ruime buitenbaan. Vanaf de buitenbaan heeft u uitzicht over het weiland en de paddocks en kijkt u uit op het prachtige gebied de Lochemse berg.  Wij bieden diverse weilanden, voorzien van een houten omheining. Het weiland en de paddocks zijn gesplitst. Op deze manier hebben wij de mogelijkheid om de paarden apart, of in groepen te houden zonder dat zij het contact met elkaar verliezen. Met oog op welzijn van het dier.

U kunt direct aan de overkant van het terrein het ruiterpad op deze sluit aan op diverse ruiterroutes. Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje buitenritten.
Accommodatie verhuur:

Bent u geinteresseerd in de accommodatie en wilt u deze afhuren voor eventuele evenementen, cursusen,opleidingen, wedstrijden of wilt u gebruik maken van de manege rijhallen? U kunt uw informatie opvragen via het contact formulier

Rijhal verhuur voor ruiters van buitenaf:
HERFST WINTER AANBIEDING:


Vrij-rijden/trainen in de overdekte binnen manege: 

Je kunt gebruik maken van de beschikbare rijhal onder openingstijden graag vooraf reserveren per telefoon of via sms/ap bericht. 
7,50 los per keer en met kaart(12 keer): 60,- (5 per keer) 
Wilt u de rijhal exclusief voor u zelf huren? neem gerust contact op voor onze mogelijkheden. 

Pension stalling herfst/wintermaanden:
Wilt u de hele herfst en wintermaanden door kunnen trainen met uw paard of pony?! Het is mogelijk om uw paard of pony tijdelijk te stallen bij ons in de pensionstalling. 
Openingstijden accommodatie voor pension en verhuur: 
Ma t/m Vrij: 09.00 - 21.00 u
Za en Zo: 09.00-17.00 u
Les tijden en overige activiteiten: informeer hier over via het contactformulier. 
.

Aangepaste openingstijden in zomerperiode en bij activiteiten/evenementen.
Graag voor (nieuwe) klanten op afspraak.

0620417913 - 0611196035


Rijhallen