header-photo

News

Actueel nieuwsoverzicht:

Via deze pagina kun je het actuele nieuws volgen. Wil je op de hoogte blijven over onze komende activiteiten? meld je dan aan voor onze kwartaal nieuwsbrief. De kwartaal nieuwsbrief kun je ook bekijken en mee nemen in de kantine van de manege.

De nieuwsberichten blijven voor een bepaalde periode zichtbaar via onze website. Wij zijn ook te vinden via facebook, twitter en youtube. 


29 - 10 -2017 Super gezellige Halloween springwedstijd, iedereen heeft zijn springproef gehaald. Iedereen zag er geweldig uit!

17-9-2017: Een geslaagde open manege dag bij paardencentrum Carolina! Wij bedanken alle vrijwilligers/hulpruiters die deze dag medemogelijk gemaakt hebben!! 


27-8-2017: Crossles fotos online: klik hier28-7-2017: geslaagde pony dagkamp dagen met veel leuke & leerzame activiteiten! Wil je ook nog op ponydagkamp in de zomervakantie? of wil je je alvast inschrijven voor de herfstvakantie?! dat kan! meer info hier


15-7-2017: Super geslaagde eerste week ponykamp!


25-6-2017 Alle PCC ruiters weer geslaagd voor hun FNRS promotie punt dressuur!
 


23-6-2017 tijdens de warme dagen in de zomerperiode zorgt team PCC altijd voor een aangepast lesprogramma voor het welzijn van de paarden/paarden en ruiters! foto tijdes de lessen door de waterbak!

 1-6 Helaas komt aan alles een keer een einde, ook aan de stage periode van Amy. Wij bedanken jou voor je super inzet en wij én de rest van team PCC zullen je missen!

We wensen je heel veel geluk met je volgende studie en je eigen stal!
23-5-2017 Jan voor het eerst op buitenrit. Jan is een half jaar geleden bij ons gestart met lessen, op bijna 75 jarige leeftijd vinden wij dat bijzonder knap!
14-5-2017 geslaagde ochtend springwedstrijd waarbij alle PCC ruiters hun FNRS promotie punt voor het springen behaalde 
29-4-2017 mooie start van de meivakantie met buitenritten, ponydagkampen en meer!