header-photo

News

Actueel nieuwsoverzicht:

Via deze pagina kun je het actuele nieuws volgen. Wil je op de hoogte blijven over onze komende activiteiten? meld je dan aan voor onze kwartaal nieuwsbrief. De kwartaal nieuwsbrief kun je ook bekijken en mee nemen in de kantine van de manege.

De nieuwsberichten blijven voor een bepaalde periode zichtbaar via onze website. Wij zijn ook te vinden via facebook, twitter en youtube. 


18-2-18 De ruiters van Paardencentrum Carolina hebben weer super gereden op de finale van de WinterCup 2018. Iedereen heeft hun proefje gehaald met mooie resultaten. Wij zien iedereen graag weer op de volgende FNRS proevendag op zo 22 april.
17-12-17 Een geweldig gezellige kerstballen indoor springwedstrijd gehad! Wat zag iedereen er weer super uit en heeft iedereen zijn best gedaan. Wij zien jullie graag weer op onze volgende wedstrijd(en) in 2018! Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe!

29 - 10 -2017 Super gezellige Halloween springwedstijd, iedereen heeft zijn springproef gehaald. Iedereen zag er geweldig uit!

27-8-2017: Crossles fotos online: klik hier