header-photo

Vacatures

Vacature instructeur/instructrice:

Wanneer: Elke zaterdag ochtend met mogelijkheid tot doorgroei naar meerdere les dagen/tijden.  

Het is mogelijk om ORUN instructeur diploma te behalen op FNRS bedrijf: Paardencentrum Carolina Barchem.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ''professionele'' instructeur(trice) die het een uitdaging vindt om beginnende ruiters te begeleiden maar ook fanatieke sportruiters vakkundig les te geven. Het is een pre als je handig bent in het trainen van paarden. Het is belangrijk dat je het leuk vind om kinderen en tieners te begeleiden.

Je bent klantgericht, en een fijne collega. Je vindt een goede sfeer belangrijk. Je voelt je ambassadeur van Paardencentrum Carolina en draagt dat uit. Bovendien ben je flexibel en creatief, beschikt over doorzettingsvermogen en ben je representatief. Paardencentrum Carolina is een actief bedrijf die regelmatig evenementen organiseert. Naast de maandelijkse FNRS-wedstrijden lever je een actieve bijdrage aan de activiteiten die worden georganiseerd.

Wij bieden een leuke afwisselende werkplek en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een enthousiast team. Instructeursdiploma vereist of start in september 2017 met de instructeurs opleiding voor FNRS manegeinstructeur. 

Pas jij in ons profiel stuur dan je CV met motivatie naar carola@paardencentrumcarolina.nl