header-photo

Pensionstalling

Welkom op onze FNRS**** pensionstalling! Wij bieden mogelijkheden tot VOL-pension en huur van de stallen per dag voor eventuele paardrijvakantie/weekenden en ponykampen. Onze stalling biedt vele mogelijkheden tot verzorging en faciliteiten voor uw paard of pony.
De paarden en pony's kunnen elke dag naar buiten in een van onze paddock's of verdeeld op de weide zowel apart als in groepsverband, ook in de herfst en wintermaanden.
Zoekt u een pensionstalling met uitstekende uitrijmogelijkheden? dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Bij vol- pension zorgen wij voor dagelijks uitmesten en opstrooien van de box, voeren van hooi of voor droog kuil, en het voeren van uw eigen keuze krachtvoer. Daarnaast kunt u gebruik maken van de binnen en buiten faciliteiten. Bekijk hier onze faciliteiten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor stalling op basis van eigen verzoring, hierbij huurt u een kale boxen en daarbij alle faciliteiten en zorgt u zelf voor voer,stalstrooisel, uitmesten en binnen en buiten halen van uw paard of pony.  

Winterstalling: Het is mogelijk om uw paard of pony voor een periode bijvoorbeeld in de  herfst/wintermaanden bij ons te stallen. Informeer gerust naar onze mogelijkheden!

Vereniging met speciale lessen voor pension ruiters:
Wij zijn naast een ruitersportcentrum voor ruiters zonder eigen paard of pony een vereniging voor ruiters met een eigen paard of pony.
Paardencentrum Carolina KNHS Afd. paarden en ponys meer info hier

Bent u geintereseerd in onze stalling en heeft u verdere vragen? neem gerust contact met ons op.